Ābolu, gurķu un zaļo lapu salāti dīgstu ielenkumā
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Salāti, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, ātri, Satur citrusaugļus

Ābolu, gurķu un zaļo lapu salāti dīgstu ielenkumā

4 porcijas
Ātri
Vienkārši

 

Pavasarī biežāk palutināsim sevi un savus mīļos ar salātiem. Piedāvājam salātu recepti, kur galvenajās lomās ir ābols, lapu salāti un daudz diedzēto sēklu un dīgstu! Dabīgā jogurta mērce salātiem piešķirs vasaras „garšu un vieglumu”!

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 100 g
    diedzētu redīsu sēklu, pupiņu dīgstu
  • Mērcei
  • 150 ml
    dabīgā jogurta
  • 1
    ābols
  • 1
    paprika
  • 1
    tomāts
  • 1
    neliels gurķis
  • 120 g
    lapu salātu maisījuma
  • sāls, cukurs, malti melnie pipari
  • 0.5
    citrona sulas
  • buntīte diļļu
 

Pamācība

1. Ābolu, tomātu, papriku, gurķi un salātlapas noskalo un nosusina.

2. Ābolu, papriku un tomātu sagriež nelielās strēmelītēs, gurķi – plānās ripiņās.

3. Bļodā ieber salātlapas, pievieno pārējās sastāvdaļas. Pārkaisa ar diedzētajiem graudiem un

sēkliņām.

4. Pagatavo mērci: citronu nomazgā, pārgriež uz pusēm un izspiež sulu. Dilles noskalo, nosusina un smalki sakapā. Jogurtam pievieno dilles, citrona sulu, šķipsniņu piparus, sāli un cukuru. Visu sajauc un pārlej salātiem. Pasniedz nekavējoties!