Apelsīnu magoņu kūka
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Deserts, Piena produkti, Olas, Augļi, Vidējs, Lēni, Satur pienu, Satur graudaugus, Satur olas, Satur citrusaugļus

Apelsīnu magoņu kūka

1 porcijas
Lēni
Vidējs

 

Gatavo Anna Birmane, “Anna Panna” īpašniece\n\nKūka pārsteidz ar krāšņo izskatu un lielisko garšu salikumu. Kas to būtu domājis, ka vietējās magones tik labi papildinās dienvidnieciskos apelsīnus.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 4
    olas
  • 100 g
    magoņu
  • 120 g
    olīveļļas
  • 200 g
    cukura
  • 250 g
    miltu
  • 4
    apelsīnu" data-id="5674">apelsīnu miziņa, 2 apelsīnu sula
  • 3
    tējkarotes cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • 200 g
    skābā krējuma vai tīrkultūras
  • Krēmam
  • 120 g
    krēmsiera
  • 60 g
    sviesta istabas temperatūrā
  • 60 g
    pūdercukura
 

Pamācība

Masu lej ietaukotā, ar cepamo papīru izklātā formā un cep 170 °C temperatūrā 45 minūtes līdz 1 stundai. Pēc cepšanas atdzesē 1–2 stundas.

Pagatavo krēmu: bļodā sakuļ sviestu un pūdercukuru, līdz izveidojas viendabīga masa, pievieno krēmsieru un samaisa.

Kūku dekorē ar krēmu īsi pirms pasniegšanas, kad tā ir pilnībā atdzisusi.

Lielā bļodā sajauc olas, apelsīnu miziņas, magones un cukuru, līdz izveidojas gaiša, viendabīga masa.

Pievieno eļļu, iesijā miltus un cepamo pulveri. Sastāvdaļas rūpīgi sacilā kopā.

Pievieno skābo krējumu un apelsīnu sulu.