Ātrā biešu zupa ar kūpinātu vistu
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Zupa, Piena produkti, Dārzeņi, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur mājputnu gaļu, Mājputnu gaļa

Ātrā biešu zupa ar kūpinātu vistu

1 porcijas
Ātri
Vienkārši

 

Mūsuprāt šī zupa ir visu bērnu mammu sapnis, jo tās buljons ir vārīts no kūpinātiem vistu šķiņķīšiem, tas nozīmē – gatavs 20 minūtēs un vistas gaļa garšo vairumam bērnu. Vai tad tā nav?

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 2
    kūpināti vistu šķiņķīši
  • 2
    novārītas bietes
  • 4
    kartupeļi
  • 1
    burkāns
  • 1
    sīpols
  • 1
    lauru lapa
  • 2
    smaržīgie piparu graudi un 5-6 parastiem melnie piparu graudi
  • 50 ml
    saldā krējuma pasniegšanai
 

Pamācība

Burkānu nomizo un sagriež ripiņās. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Novārītu bieti sarīvē uz rupjās rīves.

Katlā uzvāra ~ 2 litrus ūdens. Pirmo pievieno gaļu, burkānu, veselu sīpolu garšvielas un garšaugus.

Pēc ~ 20 minūtēm pievieno kartupeļus.

Vēl pēc 10 minūtēm pievieno bietes. Vāra ~ 5 minūtes. Tad nogriež liesmu.

Pagaršo un ja ir vēlēšanās pievieno nedaudz citrona sulas (~ no ¼ citrona)

Vistas šķiņķus izņem no zupas, noņem no kauliem un sagriež. Tad liek atpakaļ zupā. Pasniedz ar saldi krējumu un kārtīgu rupjmaizi.