Bruņinieki ar ābolu mērci
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Deserts, Piena produkti, Veģetārie ēdieni, Olas, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur olas, Pamatēdiens

Bruņinieki ar ābolu mērci

4 porcijas
Ātri
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 6 gab
    maizes šķēles
  • gab
    vidēji lieli āboli
  • 3/4 glāzes brūnais cukurs
  • 0.5 tējk
     malts kanēlis
  • 20 g
    sviests + 10g maizes cepšanai
  • gab
    olas
  • 0.5
    glāze piens
 

Pamācība

Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt ne pārāk plānās šķēlitēs. Sausā katliņā vai pannā izkausēt sviestu. Pievienot cukuru un samaisīt. Kad cukurs ir izšķīdis, pievienot ābolu šķēlītes. Cept ābolus apm. 10 min, līdz tie kļūst mīksti. Pārkaisīt ar kanēli un noņemt no uguns.

Bļodā iesist olas, pievienot vaniļas cukuru un pienu un uzputot. Olu maisījumā iemērkt maizes šķēles un uzcept pannā izkausētā sviestā no abām pusēm.

Maizes pasniedz pārlejot ar ābolu mērci.