Burgerzupa
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Zupa, Piena produkti, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Satur graudaugus, Satur liellopu gaļu, Satur cūkgaļu, Satur mājputnu gaļu, Satur gaļu, Satur citrusaugļus, Cūkgaļa, Liellopu gaļa, Mājputnu gaļa

Burgerzupa

1 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 600 g
    liellopu vai tītara maltās gaļas
  • 150 g
    bekona
  • 2
    burkāni
  • 400 g
    tomātu
  • 400 g
    konservētu tomātu savā sulā
  • 150 ml
    apelsīnu sulas
  • 2
    sīpoli
  • 150 g
    labi kūstoša siera
  • 2
    čili pipari
  • 2
    ēdamkarotes sinepju
  • 400 g
    konservētas baltās pupiņas
  • 60 g
    spinātu
  • 1
    ēdamkarote medus
  • 5
    zariņi timiāna
  • 3
    ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
  • 6
    daiviņas ķiploku
  • 1
    bagete ar sezama sēkliņām
  • 1
    tējkarote sāls
 

Pamācība

Katlā ar biezu dibenu sakarsē eļļu un apcep smalki sakapātus sīpolus un sarīvētus burkānus, kad tie apcepušies, pievieno malto gaļu, smalki sakapātus čili piparu un pētersīļus. Visu apcep.

Kad gaļa apcepusies, pievieno kubiņos sagrieztus svaigos tomātus, konservētos tomātus, sāli un apelsīnu sulu. Pievieno arī timiāna lapiņas, ļauj visam sautēties, kamēr gaļa izcepusies mīksta.

Uz pannas nokraukšķina plānas bekona šķēlītes

Tad pievieno medu, sinepes, sakapātas ķiploka daiviņas, pupiņas un spinātus, ļauj visam 4 minūtes sasautēties kopā. Ja masa šķiet pārāk bieza, var pievienot nedaudz buljona vai ūdens.

Bageti sagriež šķēlītēs un 200 °C temperatūrā apgrauzdē krāsnī.

Zupu pasniedz nelielās bļodiņās karstu, pārkaisītu ar sarīvētu sieru, pāri liekot grauzdētas maizes un bekona šķēlīti.