Citronvista ar svaigiem lapu salātiem
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, Lēni, Satur pienu, Satur mājputnu gaļu, Satur citrusaugļus, Mājputnu gaļa, Pamatēdiens

Citronvista ar svaigiem lapu salātiem

1 porcijas
Lēni
Vienkārši

 

Gatavo Mārcis Krūmiņš “Royal Hotel” pavārs\n\nVeselīga un ātra recepte kā padarīt interesantāku savu maltīti. Citrona un ingvera garša piedod vistai īpašu garšu, ko tik bieži gan pie gaļas ēdieniem sastapt nevar.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 4 g
     vistas filejas
  • 2
    citroni
  • 5
    ķiploku daiviņas
  • 1 tējk
    Karijs
  • Ingvers
  • Olīveļļa 50 ml
  • Sāls,pipari
  • Saldais krējums 100 ml
 

Pamācība

Iemarinē vistu. Sasmalcinātu ingveru un ķiploku pievieno vistai. Pievieno izspiestu citronu sulu. Sāli un piparus pēc garšas. Melnos piparus var aizvietot ar citronpipariem. Visu kārtīgi samaisa un atstāj uz vismaz 2h marinēties.

Pagatavo mērci. Uzkarsētā pannā vai katliņā ielej pāri palikušo marinādes škidrumu un pievieno saldo krējumu. Ļauj mērcei vienu minūti burbuļot, tad noņem no uguns.

Kad vista iemarinējusies, cep to sakarsētā pannā uz vidējas uguns līdz tā gatava.

Pasniedz ar svaigiem lapu salātiem, pievienojot mērci.