Folijā cepta zivs ar tomātu–sīpolu cepuri
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Satur zivis, Dārzeņi, Augļi, Vidējs, Vidēji, Satur citrusaugļus, Zivis, Pamatēdiens

Folijā cepta zivs ar tomātu–sīpolu cepuri

2 porcijas
Vidēji
Vidējs

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 2
    zivs filejas
  • 2
    sīpoli
  • 2
    ķiploka daiviņas
  • 2
    lieli tomāti
  • 1
    citrons
  • 1
    tējkarote maltas paprikas
  • buntīte zaļumu (timiāns, selerija, pētersīļi)
  • sāls, malti melnie pipari
  • eļļa
  • folija cepšanai
 

Pamācība

2. Sīpolus un ķiploka daiviņas notīra. Sīpolus sagriež gredzenos, ķiplokus sasmalcina. Tomātus noskalo, sagriež ripiņās.

3. Folijas vidū liek zivs fileju. Zivij uzkaisa sāli, piparus, papriku un uzspiež citrona sulu. Uz zivs pamīšus kārto sīpolus, ķiplokus, tomātu ripiņas un kaperus. Foliju aizloka ciet kā kukulīti.

4. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai. Cep zivi apmēram 15–20 minūtes.

5. Pasniedz ar zaļumiem un vārītiem rīsiem.

1. Zivs filejas noskalo. Foliju sadala 2 vienāda lieluma loksnēs. Katru loksni iesmērē ar eļļu.