Fussilli ar kūpināto sieru, tomātiem un sēnēm
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur cūkgaļu, Satur sēnes, Cūkgaļa, Makaroni

Fussilli ar kūpināto sieru, tomātiem un sēnēm

1 porcijas
Ātri
Vienkārši

 

Kūpinātie sieri ir ļoti iecienīti uzkodu platēs. Kūpināšanai izmanto gan nogatavinātus, gan svaigus sierus. Šoreiz kūpināto sieru piedāvājam ar pastu –Fussilli spirālītes sulīgā tomātu un šampinjonu mērcē ar kūpināto sieru, kas visam ēdienam piedod vieglu dūmu garšu.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 500 g
    Fussilli (spirālveida pasta)
  • 250 g
    kūpinātā siera („Mednieku” vai cits)
  • 40 g
    rīvēta Parmas siera
  • 100 g
    bekona
  • 1
    sīpols
  • 5
    ķiploka daiviņas
  • 150 g
    šampinjonu
  • 1
    kārbiņa konservētu smalcinātu tomātu
  • olīveļļa
  • sāls, malti melnie pipari
 

Pamācība

1. Pastu vāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

2. Kūpināto sieru sagriež mazos kubiņos. Bekonu sagriež mazos gabaliņos, sīpolu notīra un smalki sagriež. Katru šampinjonu sagriež 4 daļās.

3. Pannā sakarsē eļļu un apcep bekonu, pievieno sīpolus un sēnes. Pieliek konservētus smalcinātus tomātus ar visu sulu un visu uzkarsē. Pēc garšas pievieno sāli, piparus.

4. Gatavai mērcei pievieno novārīto pastu un kūpināto sieru. Visu ātri samaisa. Pasniedz pārkaisītu ar rīvētu Parmas sieru.