Gobi Manchurian
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Dārzeņi, Vidējs, Vidēji, Satur soju, Pamatēdiens

Gobi Manchurian

1 porcijas
Vidēji
Vidējs

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1
    liels puķkāposts
  • 5
    ēdamkarotes miltu
  • 3
    ēdamkarotes kukurūzas miltu
  • 1
    ēdamkarote ingvera, ķiploku" data-id="5823">ķiploku un zaļā" data-id="4831">zaļā čili" data-id="7731">čili pastas (var aizvietot ar 3 ķiploku daiviņām,2 cm ingvera saknes, ½ zaļā čili pāksts)
  • 100 ml
    silta ūdens
  • sāls pēc garšas
  • eļļa fritēšanai (~ 300 ml)
  • Mērcei:
  • 1
    buntīte zaļo lociņu
  • 2
    daiviņas ķiploku
  • 2
    cm ingvera saknes gabaliņa
  • 1
    svaigs zaļais čili pipars
  • 1
    ēdamkarote kukurūzas miltu
  • 200 ml
    ūdens vai dārzeņu buljona
  • 1
    ēdamkaroti sojas mērces
  • 1
    ēdamkaroti tomātu mērces
  • 1
    ēdamkarote čili mērces
  • 1
    tomāts
  • 1
    paprika
  • 1
    sīpols
  • sauja svaiga koriandra
  • 2
    ēdamkarotes eļļas
  • sāls pēc garšas
 

Pamācība

7. Mērci gatavo atsevišķā pannā. Nelielā eļļas daudzumā apcep sīpolus, ķiplokus, ingveru un čili. Pievieno tomātus un papriku.

1. Puķkāpostu sagriež nelielos gabaliņos – rozītēs.

2. Bļodā sajauc abus miltus ar ūdeni, sāli un ķiploku un ingvera pastu. Mīklai jābūt vijīgai, bieza krējuma konsistencē.

3. Dziļā pannā ielej eļļu un uzkarsē. Kad eļļa sāk kūpēt, tā ir pietiekami sakarsusi.

4. Puķkāposta gabaliņus apviļā mīklā un liek karstajā eļļā cepties līdz zeltainam brūnumam.

5. Gatavos kāpostus liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.

6. Sagriež sastāvdaļas mērcei: tomātu un papriku – prāvos gabalos, čili, ķiplokus, sīpolu un ingveru – smalki sakapā.

8. Atsevišķā traukā sajauc ūdeni vai buljonu ar kukurūzas miltiem, sojas mērci, čili mērci un tomātu pastu, to pārlej pāri saceptajiem dārzeņiem uz pannas, un visu kopā uzkarsē. Pašās beigās pievieno sagrieztos lociņus.

9. Puķkāpostus mīklā ieber pannā ar mērci, visu sacilā kopā, uzkarsē un pasniedz nekavējoties, pārkaisot ar sakapātu koriandru.