Grilēta karamelizēta paprika ar kazas siera krēmu
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur citrusaugļus, Satur medu, Pamatēdiens

Grilēta karamelizēta paprika ar kazas siera krēmu

1 porcijas
Ātri
Vienkārši

 

Gatavo Linda Vilmansone, žurnāla “Pie Galda!” redaktore\n\nĻoti intensīvu garšu savienojums, kas lieliski papildina cita citu un sabalansē garšu stiprumu. Grilētā saldā paprika lieliski sader ar kazas siera sūrumu un kinzas pikantumu.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 2
    lielas paprikas
  • 1
    ēdamkarote brūnā cukura
  • 1
    tējkarote balzametiķa
  • 60 g
    kazas siera
  • 2
    ēdamkarotes krēmsiera
  • 1
    saišķītis kinzas
  • ⅓ tējkarotes medus
  • sāls
  • pipari (pēc garšas)
  • 1
    laims
  • 5
    ķirštomātiņi
 

Pamācība

Papriku sagriež palielās laiviņās un liek uz sakarsētas pannas, kamēr tā pāris vietās nedaudz piedeg un paliek melna.

Pievieno brūno cukuru un balzametiķi, ļauj cukuram izkust, tādējādi karamelizējot paprikas gabalus.

Pagatavo kazas siera krēmu: blenderī sablendē kazas sieru, krēmsieru, sakapātu kinzu un medu, pēc garšas pievienojot sāli un laima sulu.

Krēmu smērē uz paprikas daiviņām un dekorē ar ķirštomātiņu šķēlītēm.