Grilētas vistu kājiņas un spārniņi
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Pikniks, Piena produkti, Vidējs, Lēni, Satur pienu, Satur cūkgaļu, Satur mājputnu gaļu, Satur gaļu, Satur soju, Cūkgaļa, Mājputnu gaļa, Uzkodas

Grilētas vistu kājiņas un spārniņi

8 personām
Lēni
Vidējs

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 8
    vistu kājiņām
  • 8
    bekona šķēlītes
  • 60 g
    rikotas siera vai vājpiena biezpiena
  • 1
    buntīte svaigu pētersīļu
  • 3
    ķiploka daiviņas
  • 2 ēd.k
    rīvmaizes
  • 1 tējk
    sinepju
  • 2 ēd.k
    eļļas
  • sāls, malti melnie pipari
  • 12
    vistu spārniņiem
  • 4 ēd.k
    saldās čili mērces
  • 2 ēd.k
    sojas mērces
  • 2 ēd.k
    eļļas
  • Mērcei
  • 4 ēd.k
    saldās čili mērces
  • 8 ēd.k
    skābā krējuma vai majonēzes
 

Pamācība

Vistu kājiņām

Ķiploka daiviņas notīra un izspiež caur ķiploku spiedi. Bļodā sajauc rikotu vai biezpienu un rīvmaizi. Pievieno 1 sasmalcinātos ķiplokus. Visu rūpīgi samaisa, pieber sāli, piparus.Zaļumus noskalo, sasmalcina un pievieno masai.

Vistu kājiņas noskalo, nosusina sausas. Uzmanīgi paceļ ādu vienā pusē un zem tās paliek nedaudz sagatavotā pildījuma.

Ap katru kājiņu aptin bekona šķēlīti un sasprauž ar iesmiņu.

Atsevišķā trauciņā sajauc sinepes ar eļļu.

Ar sinepju maisījumu pārziež kājiņas un liek vēsumā marinēties 1-2 stundas.

Cep uz grila, līdz gaļa gatava.

Vistu spārniņiem

Sajauc visas mērces sastāvdaļas, pārlej pār vistu spārniņiem un liek vēsumā marinēties 12 stundas. Cep uz grila mērenā karstumā, kamēr spārniņi gatavi (~ 10 minūtes).

Mērcei

Sajauc visas mērces sastāvdaļas. Pasniedz atsevišķā trauciņā pie grilētiem spārniņiem un kājiņām.