Jēra gaļas sautējums
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Dārzeņi, Vienkārši, Vidēji, Satur jēra gaļu, Jēra gaļa, Pamatēdiens

Jēra gaļas sautējums

8 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg
    jēra gaļas
  • 3
    tējkarotes kumina
  • 1
    tējkarote malta koriandra
  • 0.2
    tējkarotes Kajennas piparu
  • sāls, svaigi malti pipari
  • 800 g
    smalcinātu tomātu savā sulā
  • 400 g
    pupiņu
  • 100 g
    spinātu
  • 4
    daiviņas ķiploku
  • 1
    liels sīpols
  • 2
    ēdamkarotes olīveļļas
  • 500 ml
    dārzeņu buljona
 

Pamācība

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, sīpolu un ķiploka daiviņas notīra un smalki sagriež.

Bļodiņā sajauc eļļu ar garšvielām.

Uzkarsē pannu, un ielej eļļas un garšvielu maisījumu. Liek cepties gaļu, ko apcep viegli brūnu.

Pievieno sīpolus un ķiplokus.

Pievieno tomātus un glāzi buljona , samazina liesmu. Sutina uz lēnas uguns, līdz gaļa ir gandrīz mīksta.

Pievieno pupiņas, un gatavo, līdz tās ir mīkstas. Konservētas pupiņas gatavo 5 minūtes. Ja sautējums ir ļoti biezs, pievieno vēl nedaudz buljona.

Pievieno spinātu lapiņas un gatavo vēl 5 minūtes. Pagaršo, nepieciešamības gadījumā pievieno kādu garšvielu. Sautējumu pasniedzot, to papildina ar zaļumiem pēc izvēles!