Karija mērce ar spageti
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, Vidēji, Satur riekstus, Satur mājputnu gaļu, Mājputnu gaļa, Makaroni

Karija mērce ar spageti

3 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 200 g
    pilngraudu spageti
  • 200 g
    vistas filejas
  • 1
    paprika
  • 1
    cukīni
  • 1
    ēdamkarote rīvēta ingvera
  • 2
    sakapātas ķiploku daiviņas
  • 1
    sakapāts čili pipars
  • 100 g
    saldētu mango
  • 2
    tējkarotes sarkanās karija pastas
  • 2
    tējkarotes karija pulvera
  • 100 ml
    kokosriekstu piena
  • 1
    sauja svaiga bazilika
  • pētersīļa zariņš pasniegšanai
  • olīveļļa vai kokosriekstu eļļa cepšanai
  • sāls pēc garšas
 

Pamācība

Spageti izvāra al dente pēc instrukcijas uz iepakojuma.

Vistas fileju sagriež prāvos gabalos un apcep. Noņem no pannas.

Papriku un cukini sagriež un apcep kopā ar čili, ķiploku un ingveru. Cepšanas beigās pievieno baziliku un mango gabaliņus.

Kokosriekstu pienu sajauc kopā ar garšvielām un pievieno dārzeņiem pannā. Turpat pievieno atpakaļ arī gaļas gabaliņus. Visu uzvāra un pēc garšas pievieno sāli. Pasautē.

Visbeidzot spageti pievieno pannas saturam un sacilā kopā. Pasniedz, apberot ar pētersīļa lapiņām.