Kazas siera tarte ar piparmētrām
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Olas, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Satur olas, Satur citrusaugļus, Uzkodas

Kazas siera tarte ar piparmētrām

4 porcijas
Vidēji
Vienkārši

 

Gatavo WilmaLinda, ēst gatavot mīlētāja\n\nVienkārši pagatavojama, bet ļoti sātīga un garšīga tarte. Ar šādu daudzumu pietiks četriem labi izsalkušiem ēdājiem.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 3
    loksnes saldētas kārtainās bezrauga mīklas
  • 1
    cukīni
  • 1
    saišķītis piparmētru
  • 50 g
    mocarellas siera
  • 100 g
    kazas siera
  • miziņa no ½ laima
  • 2
    olas
  • 2
    ēdamkarotes piena
  • sāls, citronpipari
 

Pamācība

Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai. Mīklu viegli izrullē un ieklāj apaļajā cepamformā. Pīrāga pamatni sadursta ar dakšiņu un liek cepties ~ 8–10 minūtes, kamēr tā zeltaina.

Tikmēr sagatavo pildījumu. Cukīni sagriež šaurās sloksnītēs un apcep, pievienojot sāli un piparus pēc garšas.

Trauciņā sakuļ olas un pienu, pierīvē laima miziņu, pievieno sakapātas piparmētras.

Sarīvē kazas sieru un mazos gabaliņos saplēš mocarellas sieru.

Cukīni un sieru sajauc ar olu maisījumu. No krāsns izņem apbrūnināto pamatni un vienmērīgi pārlej ar sagatavoto masu. Cep vēl ~ 10–12 minūtes, līdz pīrāgs sastindzis.

Pasniedz sagrieztu gabaliņos. Labi garšos gan silts, gan atdzisis.