Kokosriekstu kongo (bezglutēna)
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Deserts, Piena produkti, Olas, Bez glutēna, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Satur graudaugus, Satur riekstus, Satur olas

Kokosriekstu kongo (bezglutēna)

1 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 200 g
    kokosriekstu skaidiņu
  • 1
    tējkarote cepamā pulvera
  • 160 g
    sviesta
  • 150 g
    baltās šokolādes
  • 150 g
    tumšās šokolādes
  • 150 g
    brūnā cukura
  • 100 g
    mandeļu miltu
  • 2
    olas
 

Pamācība

Katliņā izkausē sviestu, pievieno cukuru un ļauj tam izkust.

Tikmēr sasmalcina šokolādes, ber bļodā, pievieno mandeļu miltus, kokosriekstu skaidiņas un cepamo pulveri. Samaisa, lai sausās sastāvdaļas kārtīgi sajaucas.

Pievieno olas un izkausēto masu, visu samaisa. Liek formā, kārtīgi nopresē un cept līdz 170 °C sakarsētā cepeškrāsnī 30–35 minūtes. Pēc cepšanas un pirms sagriešanas noteikti atdzesē.