Kvasā karamelizēti kupāti ar aļņa gaļu un sīpoliem
Patīk
1 0
Tas der
67%


Klasifikācijas tagi

Vidējs, Vidēji, Pamatēdiens

Kvasā karamelizēti kupāti ar aļņa gaļu un sīpoliem

4 personām
Vidēji
Vidējs

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 400 g
    kupāti ar aļņa gaļu
  • 4
    gab sīpolu
  • 100 ml
    kvass
  • Rainbow olīveļļa ar ķiplokiem
  • Sāls
  • pipari
 

Pamācība

Sīpolus sagriež plānās ripiņās. Pannā uzkarsē olīveļļu un apcep tajā sīpolus. Tikko sīpoli kļūst caurspīdīgi, tā pielej mazliet kvasu un pasautē. Kad šķidrums ir iztvaikojis pielej vēl mazliet kvasu, pievieno sāli un svaigi maltus piparus un sautē vēl apmēram 5 minūtes. Pievieno kupātus un sautē vēl apmēram 5-7 minūtes. Pielej atlikušo kvasu un sautē, kamēr viss šķidrums iztvaiko un kupāti ir smuki apcepušies.

Pasniedz ar dārzeņu salātiem vai kartupeļiem un kvasu.