Laša uzkodas ar redīsiem un magoņu sēkliņām
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Satur zivis, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, ātri, Satur citrusaugļus, Zivis, Uzkodas

Laša uzkodas ar redīsiem un magoņu sēkliņām

6 porcijas
Ātri
Vienkārši

 

Viegla, ātri pagatavojama maltīte. Apelsīnu sula un magoņu sēkliņas piešķir lasim neparastas garšu nianses. Pasniegts kopā ar košajiem redīsiem un lociņiem, ēdiens ir vasaras krāsu cienīgs.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 300 g
    svaiga laša filejas
  • 1
    tējkarote magoņu sēklu
  • 1
    apelsīna sula
  • 2
    tējkarotes balzamiko etiķa
  • 2
    tējkarotes Extra Virgin olīveļļas
  • 85 g
    redīsu
  • zaļie lociņi
  • sāls, malti melnie pipari, cukurs
 

Pamācība

1. Laša fileju sagriež plānās šķēlītēs.

2. Nelielā bļodiņā sajauc eļļu, balzamiko etiķi un apelsīna sulu. Pievieno šķipsniņu sāls, cukuru un piparus. Mērci pārlej pāri lasim un ļauj marinēties 5-10 minūtes.

3. Redīsus nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs. Lociņus nomazgā un smalki sagriež.

4. Lielā šķīvī kārto iemarinētās laša šķēlītes, pārkaisa ar magoņu sēkliņām, lociņiem un redīsu ripiņām. Pasniedz ar grauzdētu maizi.