Laša vēderiņu svaigā siera smēriņš ar rukolu.
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Satur zivis, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur citrusaugļus, Zivis, Uzkodas

Laša vēderiņu svaigā siera smēriņš ar rukolu.

1 porcijas
Ātri
Vienkārši

 

Vienkārša, ātri pagatavojam, tomēr arī izsmalcināta uzkoda. Pagatavošanas process neaizņems vairāk par 15 minūtēm, bet maltīte būs tik garda, it kā Jūs būtu stāvējis pie plīts visu pēcpusdienu. \nŠo ēdienu var pagatavot arī vakarā, līdzņemšanai pusdienu pātraukumam.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 4
    kūpināti laša vēderiņi
  • 1
    kārbiņa RASA krēmsiera ( 200 g)
  • 50 ml
    bezpiedevu jogurta
  • ½ citrona
  • Svaigi malti melnie pipari un jūras sāls
  • Buntīte diļļu
  • Graudu bagete
  • 100 g
    rukolas
 

Pamācība

Laša vēderiņiem noņem gaļu, atstājot ādu un taukus. Gaļu liek bļodā.

Dilles smalki sakapā un pievieno bļodā zivs gaļai.

Visam pievieno krēmsieru, jogurtu, citrona sulu, svaigi maltus piparus.

Ar blenderi saputo viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli.

Bagetes pārgriež uz pusēm, bagātīgi apslaka ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem 4 minūtes apgrauzdēties.

Kārto porcijās uz bagetes liek biezu kārtu rukolas, 2-3 ēdamkarotes laša smēriņa.