Liellopu gaļas steiks ar šķiņķi un sieru tomātu sulā - “Bife de a parmegiana”
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Olas, Dārzeņi, Vienkārši, Lēni, Satur pienu, Satur olas, Satur liellopu gaļu, Satur cūkgaļu, Cūkgaļa, Liellopu gaļa, Pamatēdiens

Liellopu gaļas steiks ar šķiņķi un sieru tomātu sulā - “Bife de a parmegiana”

1 porcijas
Lēni
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 4 g
    šķēles liellopa steika (ap 150katra)
  • 2
    ķiploka daiviņas
  • buntīte pētersīļu
  • 1
    sakulta ola
  • 4
    ēdamkarotes baltmaizes rīvmaizes
  • 4
    šķēles šķiņķa
  • 4
    šķēles mocarellas vai cita siera
  • 1
    glāze tomātu" data-id="5698">tomātu sulas vai 1 bundža (ap 400 ml) tomātu savā sulā
  • eļļa, sāls un melnie pipari
 

Pamācība

Gaļas šķēlēm jābūt 1,5 līdz 2 cm biezām. Tās ietin pārtikas plēvē un ar platu nazi mazliet paklapē.

Ķiplokus notīra un smalki sasmalcina. Pētersīļus sasmalcina.

Gaļai pievieno ķiplokus, pētersīļus, sāli un melnos piparus (daudzums pēc garšas) un visu “samasē” kopā.

Trauku pārsedz ar pārtikas plēvi un uz vismaz 1 stundu ievieto ledusskapī marinēties.

Lēzenā šķīvī sakuļ olu. Atsevišķā šķīvī ieber miltus.

Samarinētās steika šķēles izņem no ledusskapja, pa vienai iemērcē olā, pēc tam miltos un liek uz sakarsētas pannas cepties.

Cep no abām pusēm brūnas.

Apceptās steika šķēles liek cepamā traukā. Uz katra steika uzliek pa šķēlei šķiņķa un siera.

Steikus pārlej ar tomātu sulu.

Cep 15–20 minūtes līdz 200 0C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Pasniedz nekavējoties. Iesakām klāt servēt brazīļu pupiņas ‘feijao’. Recepti sk. www.tramontina.ru/xxxxx