Linguine ar vistu akniņām apelsīnu mērcē
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, ātri, Satur mājputnu gaļu, Satur citrusaugļus, Mājputnu gaļa, Makaroni

Linguine ar vistu akniņām apelsīnu mērcē

2 porcijas
Ātri
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 250 g
    pastas
  • 300 g
    vistu akniņu
  • 1
    neliels puravs
  • 1
    sarkanā paprika
  • ½ čili pipara
  • 1
    tējkarote kaltētas raudenes
  • 2
    daiviņas ķiploka
  • buntīte svaigu zaļumu
  • 1
    apelsīns
  • 50 ml
    baltvīna
  • eļļa cepšanai
 

Pamācība

1. Vistu akniņas noskalo, nogriež cīpslas un pārgriež uz pusēm.

2. Papriku noskalo, izņem sēklas un sagriež tievās strēmelītēs.

3. Purava kāta balto daļu noskalo un sagriež gareniski strēmelītēs.

4. Čili piparam izņem sēklas un sakapā.

5. Ķiploka daiviņas notīra un sakapā.

6. Uzkarsē pannā eļļu un liek cepties akniņas. Cep ~ 3 minūtes, līdz tās kļūst viegli brūnas.

7. Pievieno puravus, papriku, čili, pielej vēl nedaudz eļļas un pacep vēl 3 minūtes. Pievieno raudeni, ķiplokus un zaļumus.

8. Apelsīnu noskalo un norīvē miziņu.

9. Pannas saturam pievieno rīvēto apelsīna miziņu

10. Pievieno arī apelsīna sulu un vīnu. Samaisa un 5 minūtes pasautē.

11. Pastu novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Kad pasta ir gatava, to samaisa kopā ar akniņām apelsīnu un vīna mērcē un pasniedz galdā nekavējoties.