Mellenēs un ingverā marinēta cūkgaļa
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Dārzeņi, Augļi, Ogas, Vidējs, Lēni, Satur cūkgaļu, Satur citrusaugļus, Cūkgaļa, Uzkodas

Mellenēs un ingverā marinēta cūkgaļa

1 porcijas
Lēni
Vidējs

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 800 g
    cūkgaļas kakla karbonādes
  • 400 g
    melleņu
  • 1
    ēdamkarote smalki sarīvēta ingvera
  • ½ tējkarotes sāls
  • 50 g
    sviesta
  • 4
    ēdamkarotes melleņu ievārījuma
  • sula no 2 citroniem
  • 1
    čili
  • 2
    daiviņas ķiploku
 

Pamācība

Vispirms pagatavo marinādi, kopā sablendējot sarīvētu ingveru, sāli, melleņu ievārījumu, citronu sulu, čili un ķiplokus.

Gaļu iemasē ar marinādi un 2 stundas notur tajā, pievieno arī svaigās mellenes.

Cepeškrāsni sakarsē līdz 100 ºC temperatūrai. Karstumizturīgā traukā liek gaļu kopā ar marinādi un cep 5–6 stundas.

Kad gaļa izcepusies, tai vajadzētu būt ļoti mīkstai un dalīties pa šķiedrām. Gaļu sadala smalkos gabaliņos sajauc ar izkausētu sviestu, servē uz grauzdētas saldskābmaizes šķēles kopā ar rukolas lapiņām.