Olu mafini
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Olas, Dārzeņi, Vidējs, ātri, Satur pienu, Satur olas, Satur gaļu, Cūkgaļa, Uzkodas

Olu mafini

1 porcijas
Ātri
Vidējs

 

Gatavo WilmaLinda, žurnāla “Pie Galda!” redaktore\n\nĻoti garšīgs brokastu ēdiens. Pievienojot savas mīļākās sastāvdaļas ikviens var izveidot sev tīkamu omleti, kuru starp citu var uzglabāt ledusskapī vēl 4 dienas pēc pagatavošanas. Atliek vien uzsildīt krāsnī!

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 8
    olas
  • 1
    tējkarote cepamā pulvera
  • 1
    ēdamkarote miltu
  • 1
    neliels brokolis
  • 150 g
    siers
  • 100 g
    žāvēta gaļa
  • 150 g
    skābais krējums
 

Pamācība

1. Brokoli sablenderē vai ļoti sīki sagriež

2. Žāvēto gaļu sagriež kubiciņos, sieru sarīvē vai smalki sagriež

3. Lielā bļodā sakuļ olas. Pievieno cepamo pulveri, miltus, krējumu un visu kārtīgi izmaisa

4. Mazos kēksa formas trauciņos vai silikona veidnītēs liek sasmalcinātos brokoļus un gaļu, pārlej ar olu maisījumu un pārber ar sieru.

5. Cep 150 grādos aptuveni 20 minūtes, kamēr olu mafini skaisti pieputušies un pacēlušies. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem vai ēd vienus pašus ar zaļumiem