Paneer Tikka
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Uzkodas

Paneer Tikka

1 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 200 g
    Lapzemes siera
  • 2
    tējkarotes malta čili
  • 0.5
    tējkarotes maltu melno piparu
  • 0.5
    tējkarotes Garam Masala ( ir lielveikalos)
  • 1
    ēdamkarote kurkumas
  • 1
    ēdamkarote ingvera un ķiploku" data-id="5823">ķiploku pastas (var aizvietot ar 3 ķiploku daiviņām,2 cm ingvera saknes, ½ zaļā čili pāksts)
  • 2
    ēdamkarotes bezpiedevu jogurta
  • 1
    ēdamkarote sviesta
  • sāls
 

Pamācība

1. Jogurtā iemaisa visas sausās garšvielas. Pievieno sāli pēc garšas.

2. Sieru sagriež nelielos gabaliņos, un katru gabaliņu kārtīgi apvārta jogurta mērcē. Atstāj iemarinēties uz 20 minūtēm.

3. Pannā uzkarsē sviestu, un liek cepties sieru. Cep no abām pusēm, kamēr brūns. Var pasniegt karstu vai aukstu kā uzkodu.