Paniņās marinētas vistas filejas ar atsvaidzinošiem arbūza salātiem
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Satur mājputnu gaļu, Satur citrusaugļus, Mājputnu gaļa, Pamatēdiens

Paniņās marinētas vistas filejas ar atsvaidzinošiem arbūza salātiem

6 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 4
    vistas filejas
  • 0.5 l
    paniņu
  • ½ laima sulas
  • 2
    daiviņas ķiploku
  • sāls, malti melnie pipari
  • 3
    rozmarīna zariņi
  • Salātiem
  • 1 kg
    arbūza
  • 1
    sauja piparmētru lapu
  • ½ laima sulas
  • 200 g
    svaiga kazas siera
 

Pamācība

1. Vistas filejas nomazgā, nosusina un pārgriež uz pusēm. Var izdarīt 3–4 iegriezumus gan

horizontāli, gan vertikāli uz tās filejas puses, kurā ir plēvīte.

2. Vistas filejas liek bļodā, bagātīgi pārlej ar paniņām.

3. Pievieno smalcinātus ķiplokus.

4. Pievieno laima sulu, sāli un maltus melnos piparus.

5. Rozmarīnam noņem lapiņas un smalki sakapā, lai maksimāli izdalās aromāts.

6. Pievieno gaļai un samaisa.

7. Atstāj marinēties vismaz 30 minūtem.

8. Sagatavo salātus: arbūzu griež 2 cm šķēlēs, nomizo mizu un attīra no sēklām. Mīkstumu sagriež 2 cm kubiciņos.

9. Piparmētras smalki sakapā un pievieno arbūzam.

10. Tāpat piespiež sulu no ½ laima vai citrona un sadrupina kazas sieru. Visu viegli sacilā kopā. Ja vēlaties, lai salāti izskatās skaistāk, tad kazas sieru pievienojiet trauka virspusē pēc tam, kad arbūzi ir samaisīti kopā ar piparmētrām un laima sulu. Visu pārkaisiet ar svaigi maltiem melniem pipariem.