Pannā cepts kamembēra siers ar apelsīnu mērci
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Olas, Augļi, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur olas, Satur citrusaugļus, Uzkodas

Pannā cepts kamembēra siers ar apelsīnu mērci

4 personām
Ātri
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 3
    apelsīni
  • 1
    ēdamkarote apelsīnu miziņu
  • 3
    ēdamkarotes brūnā cukura
  • 3
    ēdamkarotes sviesta
  • šķipsniņa sāls
  • 1
    ola
  • rīvmaize
  • 2
    iepakojumi kamambēra siera
 

Pamācība

Vienam apelsīnam nomizo miziņu un sasmalcina.

Izspiež apelsīnu sulu un lej mazā katliņā. Pievieno apelsīnu miziņas, cukuru, sviestu un sāli. Uz lēnas uguns vāra, līdz veidojas vijīga, pabieza mērce un cukurs ir izkusis. Atstāj, lai atdziest.

Sieru pārgriež uz pusēm horizontāli (no viena siera sanāk 2 šķēles). Vienā bļodā iesit olu, otrā ieber rīvmaizi. Katru siera šķēli apviļā olā, tad rīvmaizē, vēlreiz olā un atkal rīvmaizē. Sieru cep uz sakarsētas pannas, līdz tas ir zeltaini brūns.

Pasniedz pārlietu ar apelsīnu mērci.