Pasta ar vistas fileju Rokfora gaumē
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur mājputnu gaļu, Mājputnu gaļa, Makaroni

Pasta ar vistas fileju Rokfora gaumē

1 porcijas
Ātri
Vienkārši

 

Recepti piedāvā un gatavo Inga Sunepa, čelliste, LNO orķestra koncertmeistare\n\nKrēmīga un sātīga rudens pasta ar Rokfora siera sūrumu un izteikto garšu.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 500 g
    pastas
  • 4
    vistas filejas
  • 0.5 l
    vistas buljona
  • 0.2
    glāzes piena
  • 100 g
    Rokfora siera
  • 2
    ēdamkarotes kviešu miltu
  • 1
    buntīte pētersīļu
  • sāls un svaigi malti melnie pipari
  • eļļa cepšanai
 

Pamācība

Vistas filejas sagriež garenās sloksnītēs un uz pannas viegli apcep. Noņem no pannas.

Pannā lej buljonu, tajā iedrupina Rokfora sieru un uzvāra. Ļauj sieram izkust. Pienā iemaisa miltus un pievieno buljonam. Izmaisa un ļauj uzmest burbuli.

Sacepto gaļu liek sagatavotajā mērcē un uz lēnas uguns sautē 5–7 minūtes. Pētersīļus sakapā un pārkaisa mērcei, kad tā jau noņemta no uguns.

Vienlaikus gatavo pastu, to novārot lielā sālsūdens daudzumā al dente konsistencē. Kad pasta gatava, to sacilā kopā ar vistu siera mērcē. Pasniedz nekavējoties.