Pavasara zaļā pasta ar malto gaļu
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Dārzeņi, Vienkārši, Vidēji, Satur liellopu gaļu, Satur jēra gaļu, Satur cūkgaļu, Satur mājputnu gaļu, Satur gaļu, Cūkgaļa, Liellopu gaļa, Jēra gaļa, Mājputnu gaļa, Makaroni

Pavasara zaļā pasta ar malto gaļu

6 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 500 g
    pastas pēc izvēles (izmēģiniet pilngraudu makaronus)
  • 500 g
    jauktas maltās gaļas
  • 150 g
    spinātu
  • ¼ daļa paprikas
  • 1
    daiviņa ķiploka
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • eļļa cepšanai
 

Pamācība

1. Ķiploka daiviņu notīra un smalki sakapā vai izspiež caur ķiploku spiedi.

2. Papriku noskalo un sagriež mazos gabaliņos.

3. Sakarsē pannā eļļu un apcep gaļu. Cepšanas laikā gaļu nepārtraukti maisa, līdz tā ir vienmērīgi apcepta.

4. Pievieno ķiplokus un papriku. Turpina cepšanu vēl 5 minūtes. Nepieciešamības gadījumā pielej vēl eļļu.

5. Spinātus noskalo un liek blendera traukā. Pievieno ~ 1 ēdamkaroti ūdens (lai būtu vieglāk sastrādāt) un sablenderē viendabīgā masā.

6. Spinātus pievieno pannas saturam un samaisa. Pieber sāli, piparus, samaisa un noņem no uguns.

7. Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

8. Nolej ūdeni un pievieno malto gaļu.

9. Samaisa un pasniedz karstu.