Picas ar sīpoliem
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur riekstus, Uzkodas

Picas ar sīpoliem

4 porcijas
Ātri
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • Pamatnei
  • 400 g
    miltu
  • 4
    ēdamkarotes olīveļļas
  • 1
    glāze ūdens
  • 1
    ⁄2 tējkarotes sāls
  • 1
    tējkarote cukura
  • 1
    tējkarote cepamā pulvera
  • 1
    tējkarote Provansas garšvielu
  • Picām
  • sīpoli (vienai mazai picai jārēķina 3–4 mazi vai 1–2 vidēji sīpoli)
  • ābols
  • gabaliņš Krievijas siera
  • sauja valriekstu
 

Pamācība

1. Miltus sajauc ar sāli, cukuru, cepamo pulveri un garšvielām. Pielej ūdeni un eļļu un samīca viendabīgu mīklu. Šis darbs gan bērniem varētu būt par grūtu, jo jāmīca ir kārtīgi.

2. Kad mīkla samīcīta, to sadala pa bumbiņām un vai nu izrullē, vai vienkārši ar rokām izklāj uz pannas.

3. Sīpolus sagriež ripiņās, pievieno sāli un uz pannas eļļā apcep.

4. Tad tos liek uz picu pamatnēm, pāri kārto ābolus, riekstus un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Var izmantot arī tradicionālo kombināciju – salami + tomāts, to kārtojot virs sīpoliem un pārkaisot ar sieru. Cep 180 °C temperatūrā 20 minūtes.