Pildītās Pittas maizītes
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur cūkgaļu, Satur mājputnu gaļu, Satur gaļu, Cūkgaļa, Mājputnu gaļa, Uzkodas

Pildītās Pittas maizītes

3 porcijas
Ātri
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 3
    Pitas maizītes
  • 200 g
    biezpiens
  • 4
    ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1
    marinēts gurķis
  • svaigi pētersīļi
  • 2
    ķiploka daiviņas pēc izvēles
  • 2
    vistas fileja
  • 10
    bekona šķēlītes
  • svaigas salātlapiņas
  • 1
    paprika
  • eļļa cepšanai
  • sāls, maltu melnie pipari
 

Pamācība

1. Vistas filejas noskalo un sagriež strēmelītēs. Uzkarsē pannā eļļu un izcep filejas. Cepšanas laikā uzkaisa sāli un piparus.

2. Kad filejas ir izceptas, uz tās pašas pannas apcep bekona šķēlītes.

3. Marinēto gurķi sariež mazos gabaliņos. Bļodiņā sajauc biezpienu ar krējumu, pievieno gurķu gabaliņus.

4. Pievieno zaļumus. Visu samaisa. Ja nepieciešams pievieno šķipsniņu sāls. Pēc izvēles biezpiena masai var pievienot sasmalcinātas ķiploku daiviņas.

5. Uzkarsē uz 180 ° C cepeškrāsni un s~5 minūtes karsē maizītes. Maizītēm atgriež vaļā vienu malu.