Sāļie mafini ar olīvām un kaltētiem tomātiem
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Olas, Dārzeņi, Vidējs, Vidēji, Satur pienu, Satur olas, Uzkodas

Sāļie mafini ar olīvām un kaltētiem tomātiem

1 porcijas
Vidēji
Vidējs

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 3
     x 250 ml glāzes miltu
  • 1
    ēdamkarote cepamā pulvera
  • 1
    tējkarote sāls
  • 1
    glāze piena
  • 250 g
    fetas siera
  • 3
    olas
  • 0.5
    glāzes sakapātu olīvu
  • 0.5
    glāzes saulē kaltētu tomātu eļļā
  • 2
    ēdamkarotes olīveļļas
  • 1
    šķipsna kaltētas raudenes un timiāna
 

Pamācība

1. Traukā sajauc miltus ar cepamo pulveri, sāli un kaltētajām garšvielām.

2. Atsevišķā traukā sajauc olas, eļļu, pienu un sieru. Tad abus maisījumus sajauc, pievieno olīvas un kaltētos tomātus.

3. Mafinu formās liek mīklu un cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, kamēr mafini gatavi un ir zeltaini brūni.