Siļķes un zaļumu aizdars
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Salāti, Satur zivis, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, Lēni, Satur citrusaugļus, Zivis

Siļķes un zaļumu aizdars

2 personām
Lēni
Vienkārši

 

Siļķe flāmu virtuvē ir teju vai ikona. Šo aizdaru var lietot, pievienojot neizteiksmīgākiem produktiem, kā vistai vai citām zivīm. Var pievienot vārītiem kartupeļiem, tādējādi sanāks lieliski kartupeļu salāti.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1
    liela marinēta siļķes fileja
  • 3
    sīpolloki, sakapāti
  • 3
    ēdamkarotes svaigu lapu pētersīļu, sakapātu
  • 2
    ēdamkarotes maurloku, smalki sakapātu
  • ½ tējkarotes maltas citronu miziņas
  • 50 ml
    extra virgin olīveļļas
  • 1
    ēdamkarote citronu sulas
  • pāris pilienu sarkanvīna etiķa
  • sāls un svaigi malti melnie pipari
  • 4
    vārīti kartupeļi
 

Pamācība

Sakapā siļķi mazos gabaliņos, ieliek bļodā kopā ar citām sastāvdaļām. Visu samaisa un atstāj uz stundu, lai savilktos visas garšas.