Silts sautējums zem mīklas cepurītes
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Olas, Dārzeņi, Vidējs, Vidēji, Satur pienu, Satur olas, Satur cūkgaļu, Cūkgaļa, Pamatēdiens

Silts sautējums zem mīklas cepurītes

1 porcijas
Vidēji
Vidējs

 

Gatavo WilmaLinda ēst gatavot mīlētāja\n\nZiemīga un sātīga maltīte, kas sildīs nosalušos.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1
    galviņa ziedkāposta
  • 1
    liels kālis
  • 2
    lieli burkāni
  • 400 g
    ķirbja
  • 1
    čili pipars
  • 400 g
    cūkgaļas
  • 100 g
    kārtainās mīklas
  • svaigi pētersīļi
  • 1
    tējkarote olīveļļas
  • 100 g
    kausētā siera
  • 1
    ola
 

Pamācība

Dārzeņus nomizo, sagriež palielos, vienāda lieluma gabalos un liek vārīties verdošā ūdenī ~ 12 minūtes.

Gaļu sagriež līdzīga izmēra gabaliņos un olīveļļā apcep uz pannas, kamēr tā mīksta.

Dārzeņus nokāš, tiem pievieno kausēto sieru un apceptos gaļas gabaliņus un sakapātus pētersīļus. Uzmanīgi izmaisa.

Sautējumu kārto nelielos vienāda izmēra karstumizturīgos trauciņos.

Veido mīklas “cepurīti”. Kārtaino mīklu sagriež vairākās vienādās sloksnītēs un kārto pāri trauciņiem kā režģīti, beigās apgriežot maliņas. Mīklas daļu apsmērē ar sakultu olu.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170 ºC temperatūrai. Trauciņus kārto krāsnī, un cep ~ 10 minūtes, kamēr mīklas cepurīte zeltaini brūna. Pasniedz uz koka dēlīšiem, un ēd ar dakšiņu vai karoti.