Šokolādes un avokado vegāniskie kapkeiki
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Deserts, Piena produkti, Vegānu ēdieni, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Satur graudaugus, Satur riekstus, Satur citrusaugļus, Satur medu

Šokolādes un avokado vegāniskie kapkeiki

12 gabali
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 140 g
    miltu
  • 50 g
    kakao
  • ½ tējkarotes cepamā pulvera
  • 1
    tējkarote sodas
  • šķipsniņa sāls
  • 160 g
    brūnā cukura
  • 145 ml
    olīveļļas
  • 200 ml
    mandeļu piena
  • 1
    tējkarote etiķa (vēlams ābolu)
  • Krēmam
  • 2
    avokado
  • 2
    ēdamkarotes citronu sulas
  • 1
    ēdamkarote kokosriekstu eļļas
  • pūdercukurs vai medus pēc garšas
 

Pamācība

Lielā bļodā samaisa sausās sastāvdaļas – kakao, miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu, sāli. Atsevišķā traukā samaisa šķidrās sastāvdaļas – olīveļļu, pienu un etiķi. Sajauc abu bļodu saturu, masu pilda mafinu formiņās.

Cep līdz 170 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 25 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.

Pagatavo krēmu. Visas krēma sastāvdaļas liek virtuves kombainā vai miksera bļodā un puto, līdz iegūta viendabīga masa. Pamazām pievieno cukuru vai medu.

Krēmu liek konditorijas maisiņā un dekorē atdzisušos kapkeikus. Ja vēlas, tos var apbārstīt ar sakapātu šokolādi vai piparmētru lapiņām.