Spinātu salāti
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Salāti, Piena produkti, Olas, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Satur olas, Satur cūkgaļu, Satur citrusaugļus, Cūkgaļa

Spinātu salāti

1 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 100 g
    spinātu
  • 10
    paipalu oliņas
  • 1
    iepakojums NOO Cepeškunga vītinātās cūkgaļas
  • 10
    ķiršu tomātiņi
  • 50 g
    rīvēta Džiugas siera
  • 1
    avokado
  • 50 ml
    grieķu jogurta
  • sula no ½ citrona
  • ½ tējkarotes paprikas pulvera
 

Pamācība

Paipalu oliņas novāra. Tā kā tās ir mazas, tās jāvāra 3 minūtes.

Pagatavo mērci. Blenderī sakuļ kopā gatavu avokado, grieķu jogurtu, citronu sulu un paprikas pulveri.

Spinātus sajauc ar rīvētu Džiugas sieru, ķiršu tomātiņus sagriež uz pusēm, vītināto šķiņķi saplēš mazākās šķēlītēs. Paipalu oliņas noloba un sagriež uz pusēm.

Traukā kārto spinātus, pāri liek tomātiņus, šķiņķi un olas, pārlej ar zaļo mērci.