Tagliatelle ar kūpinātu bekonu saldā krējuma mērcē
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Satur cūkgaļu, Cūkgaļa, Makaroni

Tagliatelle ar kūpinātu bekonu saldā krējuma mērcē

4 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 500 g
    pastas Penne
  • 200 g
    bekona
  • 75 g
    rīvēta siera
  • 3
    ķiploka daiviņas
  • 200 ml
    saldā krējuma
  • 1
    paprika
  • 45 ml
    eļļas
  • sāls, malti melnie pipari
  • 40 g
    rīvēta cietā siera
 

Pamācība

1. Pastu novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma ‘al dente’ (gandrīz gatava, viducī mazliet vēl pacieta).

2. Ķiploka daiviņas notīra un smalki sakapā. Bekonu sagriež nelielās strēmelītēs, paprikai izņem sēklas un sagriež nelielos gabaliņos.

3. Uzkarsē pannā eļļu un apcep bekonu un papriku, beigās pievieno ķiplokus un pielej saldo krējumu. Pēc garšas pievieno sāli un maltus melnos piparus.

4. Gatavai pastai pievieno mērci un visu sacilā kopā.

5. Pasniedz ar rīvētu cieto sieru.