Vasabi lasis un zaļā kvinoja
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Satur zivis, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, Vidēji, Satur citrusaugļus, Zivis, Pamatēdiens

Vasabi lasis un zaļā kvinoja

1 porcijas
Vidēji
Vienkārši

 

Gatavo WilmaLinda, žurnāla “Pie Galda!” redaktore\n\nSvaigs, viegls un veselīgs ēdiens. Pateicoties citronam un piparmētrām, kvinoja būs patīkami atsvaidzinoša, bet lasis kombinācijā ar japāņu vasabi mārrutku pastu ēdienu papildinās ar nelielu asumu.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 150 g
    kvinojas
  • ½ cukini
  • 1
    avokado
  • 1
    citrons
  • Neliels zariņš svaigas Piparmētras
  • Saišķītis diļļu
  • Lasim
  • 400 g
    laša fileja
  • 1
    ēdamkarote vasabi pasta
  • 8
    plānas šķēlites citrons
  • Sāls
  • Citronpipari
 

Pamācība

1. Kvinoju novāra karstā sālsūdenī apmēram 15 minūtes, pagatavošana ir līdzīga rīsu pagatavošanai

2. Atbrīvo laša fileju no asakām. Iesāla un iepiparo to. Ierīvē ar vasabi pastu, liek virsū citrona šķēlītes un atstāj iemarinēties uz 15 minūtēm vai ilgāk.

3. Tikmēr cukini smalki sakapā vai sarīvē uz smalkās rīves. Avokado notīra un sagriež kubiņos

4. Piparmētras un dilles smalki sakapā

5. Lasi liek cepties 180 grādus sakarsētā cepeškrāsnī aptveni 15 minūtes

6. Kvinoju nokāš un sajauc kopā ar cukini, sakapātajiem zaļumiem un avkoado. Pēc garšas pievieno citronu sulu un visu kārtīgi samaisa

7. Lasi pasniedz karstu kopā ar zaļo kvinojas miksu