Vegānu kapkeiki
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Deserts, Vegānu ēdieni, Augļi, Vienkārši, Vidēji

Vegānu kapkeiki

1 porcijas
Vidēji
Vienkārši

 

Gatavo Anna Birmane, “Anna Panna” īpašniece\n\nŠie kapkeiki garšo fantastiski un lauzīs stereotipus par vegānu ēdienkarti.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 250 g
    sojas jogurts (vaniļas)
  • 120 g
    brūnais cukurs
  • 2
    banāni
  • 60 g
    olīveļļa
  • 170 g
    parastie kviešu milti" data-id="3942">milti vai 150g rīsu milti (bezglutēna versijai)
  • ½ tēj.k. soda
  • ¾ tēj.k. cepamais pulveris
  • 1
    tēj.k. etiķis
  • Krēmam:
  • 200 g
    tumšā šokolāde
  • 200 g
    kokosriekstu piens
 

Pamācība

1. jogurtam pievieno etiķi un iemaisa. To lej bļodā un sajauc kopā ar cukuru, olīveļļu un saspaidītiem vai sagrieztiem banāniem.

2. Atsevišķā bļodā samaisa miltus kopā ar sodu un cepamo pulveri. Visu iesijā bļodā pie mīklas un iemaisa.

3. Mīklu pilda mafinu formiņās, aizpildot ¾ un liek cepties 180 grādos 15-17 minūtes. Pēc cepšanas – atdzesē.

4. tikmēr pagatavo šokolādes krēmu. Šokolādi sakapā nelielos gabaliņos un izkausē novietojot bļodu ar šokolādi virs karsta ūdens tvaikiem.

5. izkusušajai šokolādei pievieno kokosriekstu pienu un, ar putojamo slotiņu, iemaisa līdz masa kļuvusi kā krēms. To pilda konditorijas maisiņā ar uzgali un dekorē atdzisušos kapkeikus.