Vista kurdu gaumē
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Satur mājputnu gaļu, Mājputnu gaļa, Pamatēdiens

Vista kurdu gaumē

6 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 kg
    vistas filejas vai atkaulotas citas vistas gaļas
  • 1
    galviņa ķiploka (~ 8 daiviņas)
  • 9
    tomāti
  • 2
    lielas sarkanās paprikas
  • 3
    čili (svaigi)
  • 1
    tējkarote malta čili
  • 1
    tējkarote kumina
  • 1
    buntīte pētersīļu
  • 100 g
    sviesta
  • eļļa cepšanai
  • šķipsniņa sāls
 

Pamācība

1. Gaļu sagriež mazos gabaliņos. Uzkarsē pannu, un nelielā eļļas daudzumā apcep gaļu.

2. Ķiploka daiviņas notīra un smalki sagriež, paprikas noskalo, izņem sēklotnes un sagriež mazos gabaliņos. Zaļumus noskalo un smalki sakapā. Čili noskalo un sagriež nelielās ripiņas vai gabaliņos.

3. Saceptajai gaļai pievieno čili, ķiplokus, papriku un garšvielas, un visu pacep vēl 5 minūtes.

4. Tomātus blanšē verdošā ūdenī, novelk tiem miziņu un sagriež mazos gabaliņos.

5. Pannas saturam pievieno tomātus, uzliek sviestu un zem vāka sutina ~ 20 minūtes, līdz gaļa ir kļuvusi mīksta.

6. Beigās pieber zaļumus, visu pasniedz ar svaigajiem lapu un dārzeņu salātiem un tvaicētiem rīsiem.