Vista medus un sinepju marinādē ar saldo kartupeļu stienīšiem
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Dārzeņi, Augļi, Vidējs, Vidēji, Satur mājputnu gaļu, Satur citrusaugļus, Satur medu, Mājputnu gaļa, Pamatēdiens

Vista medus un sinepju marinādē ar saldo kartupeļu stienīšiem

1 porcijas
Vidēji
Vidējs

 

Gatavo WilmaLinda, ēst gatavot mīlētāja\n\nViegli pagatavojams un ļoti garšīgs ēdiens. Sinepes un medus ir lieliska kombinācija, kas gandrīz vienmēr garantē sulīgu rezultātu.

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 700 g
    vistas filejas
  • 4
    ēdamkarotes medus
  • 3
    ēdamkarotes angļu sinepju
  • 1
    apelsīns
  • sāls
  • olīveļļa
  • 2
    saldie kartupeļi
 

Pamācība

Vistas filejas noskalo un atdala no cīpslām. Katru fileju sagriež 3 vienāda lieluma gabalos.

Sagatavo marinādi no sinepēm, medus un 1 apelsīna sulas. Sagrieztos vistas filejas gabalus liek lielā traukā un samaisa ar marinādi. Atstāj iemarinēties uz 30 minūtēm vai ilgāk.

Iemarinētos gabaliņus strauji apcep uz sakarsētas grilpannas no abām pusēm.

Sagatavo kartupeļu stienīšus.Nomizo saldo kartupeli un sagriež vienāda izmēra stienīšos.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai grila režīmā. Stienīšus kārto uz cepamā papīra, apslaka ar olīveļļu un cep 10–15 minūtes.

Apgrilētās vistas filejas kārto uz cepamā papīra un cep vienā krāsnī ar kartupeļu stienīšiem, arī ~ 10–15 minūtes.

Kartupeļu stienīšus kārto citu virs cita, pāri liekot vistas filejas gabaliņu.