Vista saldā krējuma mērcē ar pētersīļiem
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Satur mājputnu gaļu, Mājputnu gaļa, Pamatēdiens, Makaroni

Vista saldā krējuma mērcē ar pētersīļiem

6 porcijas
Vidēji
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 8
    vistas šķiņķīši
  • 1
    buntīte pētersīļu
  • 6
    daiviņas ķiploku
  • 4
    smaržīgie pipari
  • sāls un malti melnie pipari
  • 250 ml
    saldā krējuma
  • Pasniegšanai
  • 300 g
    pastas
  • 1
    sauja ķiršu tomātiņu
 

Pamācība

Vistas šķiņķīšus atkaulo, un novelk tiem ādu. Ja ir slinkums, kaulus un ādu var arī atstāt. Pannā vai katliņā lej nedaudz eļļas, un tajā apbrūnina vistas gaļu.

Ķiploka daiviņas sagriež plānās šķēlītēs. Pētersīļus smalki sakapā.

Kad šķiņķīši no visām pusēm apcepti, pievieno ķiplokus un smaržīgos piparus.

Katliņam uzliek vāku un uz lēnas liesmas sautē 15–20 minūtes, lai gaļa pasautējas savās sulās.

Tad katliņa saturam pievieno saldo krējumu un pētersīļus, un pasautē vēl 10 minūtes. Pēc garšas pieliek sāli un maltus melnos piparus.

Pasniedz ar makaroniem, ko iepriekš novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.