Vistas fileja baltvīna un sviesta mērcē
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Vienkārši, Vidēji, Satur pienu, Satur mājputnu gaļu, Mājputnu gaļa, Pamatēdiens

Vistas fileja baltvīna un sviesta mērcē

4 porcijas
Vidēji
Vienkārši

 

Gatavo Goran Gora

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 3
    vistas filejas
  • 3
    ēdamkarotes kviešu miltu
  • 50 g
    sviesta
  • 150 ml
    baltvīna
  • malti melnie pipari un sāls
  • Salātiem
  • 1
    galviņa ledus salātu
  • 2
    mocarellas siera bumbas
  • 2
    saujas ķiršu tomātiņu
  • balzametiķa krēms
 

Pamācība

Vistas fileju sagriež plānās šķēlītēs.

Miltus izber uz šķīvja, pievieno sāli un piparus, samaisa.

Vistas filejas šķēlītes apviļā miltu maisījumā un liek cepties uz pannas izkausētā sviestā. Apcep no abām pusēm zeltaini brūnas.

Pannas saturam pievieno baltvīnu, uzvāra un nedaudz pasautē, lai vīna alkohols iztvaiko.

Sakuļ sviestu un miltus, līdz izveidojas mērce.

Uz šķīvja kārto sagrieztus ledus salātus, tomātus, mocarellas sieru. Visu pārlej ar balzametiķa krēmu.

Vistas gabaliņus pārlej ar mērci un pasniedz kopā ar salātiem.