Vistas fileja Vidusjūras marinādē, pasniegta ar olīvu krēmsieru, ķiršu tomātiņiem, baziliku un piparmētrām
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur mājputnu gaļu, Satur citrusaugļus, Mājputnu gaļa, Pamatēdiens

Vistas fileja Vidusjūras marinādē, pasniegta ar olīvu krēmsieru, ķiršu tomātiņiem, baziliku un piparmētrām

6 porcijas
Ātri
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 900 g
    vistas filejas
  • 150 g
    Kalamatas olīvu ar kauliņiem
  • 250 g
    ķiršu tomātiņu
  • 1
    iepakojums RASA krēmsiera ar olīvām
  • sauja svaigu bazilika lapiņu
  • sauja svaigu piparmētru lapiņu
  • 2
    ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls un svaigi malti melnie pipari
  • Gaļas marinādei
  • 1
    citrons
  • 3
    daiviņas ķiploku
  • 2
    ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls un svaigi malti melnie pipari
  • 1
    ēdamkarote Dižonas sinepju
 

Pamācība

Katru vistas fileju sagriež 3–4 gabalos. Liek bļodā, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, no citrona izspiestu sulu, olīveļļu, sinepes, sāli un piparus, un visu kārtīgi samasē kopā. Atstāj uz pusstundu iemarinēties.

Pēc noteiktā laika pannā uzkarsē nedaudz olīveļļas, un tajā apcep gaļas gabalus zeltaini brūnus.

Visu kārto pasniegšanai – gaļas gabalus pārkaisa ar olīvām, uz pusēm pārgrieztiem ķiršu tomātiņiem, piparmētrām un baziliku. No krēmsiera veido bumbiņas, ko izkārto viscaur pāri gaļas gabaliņiem.