Vistas filejas rullīši bekonā un salvijas lapās ar pikanti rudenīgu dārzeņu sautējumu
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Dārzeņi, Vienkārši, ātri, Satur cūkgaļu, Satur mājputnu gaļu, Cūkgaļa, Mājputnu gaļa, Pamatēdiens

Vistas filejas rullīši bekonā un salvijas lapās ar pikanti rudenīgu dārzeņu sautējumu

3 porcijas
Ātri
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • Rullīšiem
  • 2
    vistas filejas
  • 6
    salvijas lapas
  • 6
    bekona šķēles
  • sāls, malti melnie pipari
  • Sautējumam
  • 1
    kabacis
  • 1
    paprika
  • 1
    sīpols
  • 1
    tomāts
  • 100 ml
    tomātu mērces
  • sāls, malti melnie pipari
 

Pamācība

1. Vispirms sagatavo sautējumu: kabaci, papriku, sīpolu un tomātu nomazgā un sagriež vienāda izmēra šķēlēs. Ja kabacis ir liels, tam izņem sēklas un nomizo.

2. Visus dārzeņus pa kārtām apcep, kārto pannā citu virs cita, pārlej ar mērci un sautē, līdz visi dārzeņi mīksti un savārījušies kopā pikantā sautējumā. Pēc garšas pievieno sāli, maltus melnos piparus. Pasautē vēl 5 minūtes.

3. Vistas filejas nomazgā, nosusina un katru sagriež 2–3 vienādos garenos gabalos. Uz bekona šķēles liek svaigu salvijas lapu un ietin vistas filejas gabaliņu.

4. Liek uz sakarsētas pannas ar bekona šķēles šuvi uz leju, un cep no visām pusēm zeltaini brūnu. Jau gatavu apkaisa ar nedaudz sāls un svaigi maltiem melnajiem pipariem.

5. Pasniedz katram ēdājam 2–3 rullīšus kopā ar karsti pikanto sautējumu.