Zivju pirkstiņi
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Piena produkti, Satur zivis, Olas, Dārzeņi, Augļi, Vienkārši, ātri, Satur pienu, Satur olas, Satur citrusaugļus, Zivis, Uzkodas

Zivju pirkstiņi

3 porcijas
Ātri
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 300 g
    baltās zivs, piemēram, mencas, filejas
  • 1
    ola
  • rudzu rīvmaize
  • citronu sula
  • 200 g
    grieķu jogurta
  • 1
    svaigs sīpolloks
  • sāls un pipari
 

Pamācība

Smalki sagriež sīpolloku, pievieno grieķu jogurtam kopā ar šķipsnu sāls.

Sagriež zivs fileju garenās strēmelēs ~ 2 pirkstu platumā.

Iesit bļodiņā olu un sakuļ to kopā ar šķipsnu sāls un pipariem.

Uzsilda pannu un pievieno pavisam mazliet eļļas. Iemērc zivs gabaliņus olā, tad apviļā tos rīvmaizē un liek cepties uz pannas. No katras puses apcep ~ 1–3 minūtes. Īsi pirms noņemšanas no pannas zivs gabaliem uzpilina pāris piles citronu sulas.

Uz šķīvja pasniedz kopā ar salātiem pēc izvēles.