Zivju zupa Norvēģu gaumē
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Zupa, Satur zivis, Dārzeņi, Vienkārši, ātri, Zivis

Zivju zupa Norvēģu gaumē

6 porcijas
Ātri
Vienkārši

Pievienot

Sastāvdaļas

  • Viens līnis
  • 3
    kartupeļi
  • 1
    sīpols
  • 3
    burkāni
  • 6
    pētersīļu kāti
  • 1
    lauru lapa
  • 6
    piparu graudi
  • gabaliņš (~2 cm) svaigas čili pipara pāksts
  • dilles dekorēšanai
 

Pamācība

1. Palielā katlā liek vārīties 2,5 l ūdeni. Sagatavo dārzeņus. Sīpolu nomizo un sagriež gredzenos, burkānu nomizo un sagriež ripiņās, kartupeļus nomizo un sadala vienāda lieluma kubiņos, sagriež pētersīļu kātus.

2. Zivi notīra, nomazgā, sagriež gabalos un galvai izņem žaunas.

3. Kad ūdens vārās, vispirms katlā liek burkānus. Pēc 10 minūtēm pievieno kartupeļus un pētersīļus, piparu graudus un lauru lapu un vāra vēl ~15 minūtes, līdz kartupeļi ir gandrīz gatavi.