Zivs purava lapā ar dārzeņu salātiem
Patīk
0 0
Tas der
50%


Klasifikācijas tagi

Satur zivis, Dārzeņi, Augļi, Vidējs, Vidēji, Satur citrusaugļus, Zivis, Pamatēdiens

Zivs purava lapā ar dārzeņu salātiem

4 porcijas
Vidēji
Vidējs

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1
    laima sula
  • Pasniegšanai
  • vārīti jaunie kartupeļi
  • 2
    burkāni
  • 1
    paprika
  • 1
    cukīni
  • ½ citrona sulas
  • Zivīm
  • 2
    upes foreles
  • 2
    lielu puravu zaļās lapas
  • 2
    ēdamkarotes rīsu vīna
  • 2
    ēdamkarotes zivju mērces
  • 2
    ēdamkarotes eļļas
  • 1
    čili
  • 1
    sīpols
  • 4
    daiviņas ķiploku
  • 2
    cm liels ingvera saknes gabals
 

Pamācība

1. Zivis notīra, noskalo un uz sānu malas izdara trīs slīpus griezumus.

2. Ingvera saknes gabaliņu notīra, sarīvē.

3. Visu liek bļodā, piespiež sulu no 1 laima, pievieno zivju mērci, rīsu vīnu, eļļu

4. Ķiploka daiviņas notīra un smalki sakapā.

5. Sakuļ visu kopā viendabīgā mērcē.

6. Sīpolu sagriež plānās ripiņās.

7. Čili piparam izņem sēklas un sagriež mazos gabaliņos vai ripiņās.

8. Puravam nogriež zaļās lapas un rūpīgi nomazgā. Uz galda izklāj loksni folijas, uz tās liek zivs ietinamo materiālu – purava lapas. Katru zivi liek uz izklātajām purava lapām. Sānu griezumos liek pa čili ripiņai.

9. Zivs vēderā iesmērē mērci un izkārto sīpolu ripiņas.

10. Zivi aizver ciet, apsmērē ar mērci.